o blogu

Co?

Tato stránka je pro všechny, kteří se učí česky a kteří si už někdy řekli „Dneska se musím učit česky!“ 

Její hlavní částí jsou podcasty (zdarma ke stažení), ale najdete tu i různé odkazy a informace o češtině a České republice. Stránka se vyvíjí postupně, takže pokaždé, když na ni přijdete, najdete něco nového.

Čeština je moje mateřština, kterou bych za nic na světě nevyměnila. Patří k západoslovanským jazykům a podle počtu rodilých mluvčí i počtu studentů se řadí, samozřejmě, k jazykům malým. Ale co. Co je malé, to je hezké.
Web Musíme se učit česky je zatím v testovací fázi. Uvidíme, co z něj bude. Když se vám budou líbit a budete je používat, tak na nich budu pracovat a budou pořád lepší a lepší. Když ale zájem nebude, tak je klidně i smažu 🙂
Stránky a podcasty jsou určeny studentům i samoukům a jiným nadšencům, zhruba kolem úrovně B1. Prozatím jsem se rozhodla, že budou celé v češtině. Anglicky umí každý a my se tady musíme učit česky! Pokud něčemu nebudete rozumět, můžete se zeptat v komentářích pod příspěvkem, ráda odpovím. Anebo se zeptáte strýčka Googla, ten ví přeci všechno!
Tak, jdeme na to!
 

Jak?

Tato stránka funguje pod licencí CC BY-NC-ND. To znamená, že můžete stahovat a sdílet její obsah s ostatními za podmínky, že uvedete autora a zdroj. Dílo nesmíte nijak upravovat, ani ho užívat komerčně. Jakékoliv sdílení pro jiné než privátní účely musíte oznámit autorovi.

CC BY-NC-ND

Napsat komentář